Pixelmator Pro, een grafische gereedschapskist en Photoshopkiller nu voor €23,99


We zijn niet zo van de reclame bij Klokhuis, maar wijzen u wel op hele goede aanbiedingen.

Pixelmator Pro is een veelgeprezen programma. Dit vooral vanwege de enorme prestaties met de gereedschappen en dat in combinatie met een lage prijs. Hoewel ik het persoonlijk beschouw als een enorme verzameling gereedschap, geldt het voor de meesten als Photoshop-killer. Met Photoshop is niks mis, professionals moeten er haast wel mee werken. Voor de gewone stervelingen die ongeveer hetzelfde willen kunnen, maar voor een betaalbare prijs is er Pixelmator Pro. Het is een van de bestverkochte programma’s in de App Store.

De prijs van bijna veertig euro was toch nog wel een dingetje en Pixelmator komt u nu heel kort tegemoet. Het kost nu dus heel even €23,99. Bedenk wel, dit is een eenmalige uitgave en niet per maand, zoals bij Photoshop of Lightroom. De maandbedragen zijn vaak nog meer bij een abonnement op de Adobe-programma’s.

Als u ook maar enige belangstelling heeft voor het bewerken van afbeeldingen en foto’s, zou ik toeslaan en Pixelmator nu bestellen. Er is wel een leertijd, maar er is ook veel goede instructie. Veertig procent korting is veel.

Hoewel Pixelmator Pro veel ingewikkelde toepassingen kent, is de verrassing dat het ook tools heeft om uw foto in een keer heel veel te verbeteren. Als ik heel eerlijk ben, maak ik daar graag gebruik van. Erg makkelijk, en met een snel en vaak prachtig resultaat. Er wordt hier ondermeer de techniek van Metal ingezet.

Scroll naar boven