De Apple Watch met 4G en zelfstandig bellen is vanaf 5 november leverbaar

Het was al aangekondigd dat het zou gebeuren, maar het is dan toch zover. De AppleWatch met cellular en ingebouwde e-sim is per 29 oktober te bestellen. Apple geeft aan dat hij ook wel snel leverbaar zal zijn, per 5 november. De techgigant meldde dit vanmorgen op de site.

Nu kan bellen al prima met de Watch, maar de iPhone moest in de buurt zijn. Dat hoeft met deze uitvoering dus niet meer, Alles werkt ook zonder dat u de iPhone bij zich draagt. Het is dus niet alleen het bellen, maar ook al het andere verkeer met uw mobiel.

Het uiterlijke onderscheid is dat er sprake is van een rood ringetje op de Digital Crown. In de Watch zit een e-sim maar het heeft niet de werking zoals een dual sim op dit moment. De sim in de iPhone wordt  gewoon elektronisch gekopiëerd. De werking is hetzelfde als met de iPhone, en u kunt er desnoods andere dingen op doen, zonder dat uw provider gaat protesteren.

De verwachting is wel dat u vijf euro per maand meer kwijt bent voor uw abonnement. De grote jongens hebben al aangekondigd dat ze met deze toevoeging zullen komen. Er komt zo te zien ook een SE uitvoering met cellular. Dat zal zeker een breder publiek bereiken.

Maar ja, zelf pas een Apple Watch 6 gekocht. 😉

Scroll naar boven