Mooi en eenvoudig fotoprogramma met veel artificiële intelligentie


Natuurlijk, de Photoshop-liefhebbers weten hun abonnement wel te vinden, maar de meeste mensen hebben Photoshop niet nodig, laat staan dat ze moeten leren er mee om te gaan.
Dan maar goedkoper? Dat kan natuurlijk wel. Populair is Lightroom, waarbij zowel aan fotobewerken als aan organiseren is gedacht, maar de prijs per maand tikt toch wel aan.
Wie een programma zoekt dat mooie bewerkingen kent zonder al te veel kennis van zaken, zou ook eens aan Luminar Neo kunnen denken. De boys van Luminar (Skylum ) geven al jaren goede software uit. Het mooiste is het natuurlijk wel als het een beetje betaalbaar blijft.

Op onze onvolprezen Klokhuisdag en ook in een digitale lezing over CleanMyMac spraken we al eens over het verbazingwekkende Setapp. Inderdaad, u huurt software voor ongeveer 12 euro per maand, maar het is niet één programma, het zijn er 270. Natuurlijk gebruikt geen mens dit aantal apps, maar het aantal programma’s en de mogelijkheden, eigenlijk:oplossingen, zijn echt overweldigend.

Luminar Neo is daar nu ook onderdeel van, net als het al eerder genoemde m.i. onmisbare CleanMyMac.

Het is de moeite waard om de mogelijkheden van Luminar Neo eens te bekijken en dan een abonnement te nemen op Setapp om het te kunnen gebruiken. U kunt het een week gratis uitproberen, samen met de andere 270 programma’s van Setapp. Mensen die Setapp al hebben, betalen niet meer als ze Luminar Neo er bij krijgen.

Als u bang bent dat het te ingewikkeld is: Op Setapp zit een minicursus die u op weg helpt met de mooiste mogelijkheden.

 

 

 

 

 

 

 

 

1 gedachte over “Mooi en eenvoudig fotoprogramma met veel artificiële intelligentie”

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven