Hookmark is handig en heeft een update


Wanneer u aan een project werkt, bladert u door vele pagina’s met informatie. U zoekt op internet en op sociale media en stuurt links en rechts vragende e-mails. En uiteindelijk begin je te verdrinken in leads, ideeën en gedachten, waardoor je snel uit het oog verliest waar wat is.
Met Hookmark kunt u uw bestanden, taken, notities, afzonderlijke pagina’s in pdf’s, e-mails en meer met elkaar verbinden, zodat u ze eenvoudig kunt opzoeken. U hoeft nooit meer dubbel te zoeken!

Contextgevoelige koppelingen
Zodra u Hookmark vraagt ​​met een sneltoets Control H of door op het Hookmark-pictogram in de menubalk te klikken, herkent de app de context en kunt u koppelen wat u in het voorgrondvenster hebt geselecteerd.

Gemakkelijk links genereren
Wanneer u een item selecteert en Hookmark vraagt, kunt u ervoor kiezen links te kopiëren. Zelfs als u het bestand verplaatst dat je aan Hookmark hebt gekoppeld, houdt de app het nog steeds in de gaten en verwijst het u naar de juiste plek wanneer u ernaar wilt terugkeren. Nadat u de link heeft gemaakt, kunt u deze opslaan, aan uw notities toevoegen of aan iets anders koppelen (een bidirectionele verbinding).
Deze ap is ook een onderdeel van Setapp.

 

 

 

Scroll naar boven