Op zaterdag 4 mei alweer een regionale Klokhuis bijeenkomst met helpdesk in Nijmegen, gezellig in een sfeervol café!

Klokhuis Apple gebruikerscafé de Hemel - Nijmegen

We kijken terug op een gezellige en sfeervolle bijeenkomst op 13 april. Het was mooi weer, dus we zaten op het terras. De helpdeskmannen hadden het druk, want er was veel meer aanloop dan anders. Mogelijk dacht men: Klokhuis is er nu nog … en dat is ook zo.

Wie weet is het op 4 mei mei wel weer een voorjaarsachtige dag, al ziet het weer er voor de komende dagen niet zo goed uit.

Grappig was ook de opmerking van een van onze aanwezigen op de Klokhuisdag die de Vision Pro even mocht opzetten. Ik had zo mijn aarzelingen over dit apparaat, maar werd verrast door de opmerking: ‘Toen ik hem opzette leek het of mijn hersenen ontploften, zo mooi!’ Toch maar eens proberen dan als hij in Nederland uitkomt.

Het is voor velen nog even bijkomen van onze aankondiging dat we eind van dit jaar stoppen met Stichting Klokhuis. Dat neemt niet weg dat de regionale bijeenkomsten dit jaar nog zoveel mogelijk doorgaan. Ook ‘Nijmegen’ dus. ‘Nijmegen’ is op 4 mei, dus weer op de eerste zaterdag van de maand.

In deze oude en gezellige stad combineren we de helpdesk en gezelligheid in een sfeervol café in de Nijmeegse binnenstad. Er is op zo’n dag tijd en gelegenheid  om problemen aan te dragen die wat meer tijd kosten. U hoeft zich niet aan te melden, het is gewoon een inloop. We kijken met genoegen terug op de drukke en aangename bijeenkomst in Nijmegen op 13 april! We hebben mensen kunnen helpen met een niet snel op te lossen probleem, maar het lukte mooi wel! Dertien april zijn we er dus weer. Kom langs in Café De Hemel in Nijmegen.

We praten met elkaar over de ontwikkelingen binnen Apple. Maken elkaar attent op handige apps voor de iPhone en iPad en helpen u met uw problemen op hardware- of software-gebied.
In de praktijk zijn de gestelde vragen zeer divers en op een breed terrein. Dat vinden de Klokhuis medewerkers net zo leuk als vragen op het meest elementaire niveau. Er is geen vraag waar u zich voor zou moeten schamen. Neem uw partner of introducé mee en geniet van deze dag, van Nijmegen, onze hulp, een prettig gesprek of een lekker drankje.
We lossen de Apple-problemen nagenoeg altijd zelf op, maar indien nodig hebben we op zo’n dag heel veel Klokhuis-deskundigheid via de media achter de hand.

Als u hulp nodig heeft met Final Cut Pro of video, meld dat dan even van te voren, dan seinen we onze videoman Henk van Kuijk in en komt hij ook langs. Henk woont in de buurt, maar moet het wel even weten.
Café De Hemel is een sfeervolle plek. Het ligt vlak achter de Grote Markt. Uw consumpties zijn uiteraard wel voor eigen rekening. Ook als u niet uit de regio Nijmegen komt, bent u tussen 11:00 en 16:00 uur van harte welkom.

 

 

 

 

Scroll naar boven