Zaterdag 3 augustus extra regionale Klokhuis bijeenkomst met helpdesk in Nijmegen

Klokhuis Apple gebruikerscafé de Hemel - Nijmegen

Zaterdag 3 augustus een extra  regionale bijeenkomst in Brouwerscafe & Restaurant De Hemel, Franseplaats 1 in Nijmegen. In deze oude en gezellige stad combineren we de helpdesk en gezelligheid in dit sfeervolle café in de Nijmeegse binnenstad. Er is op zo’n dag tijd en gelegenheid  om problemen aan te dragen die wat meer tijd kosten. U hoeft zich niet aan te melden, het is gewoon een inloop.

We praten met elkaar over de ontwikkelingen binnen Apple. Maken elkaar attent op handige apps voor de iPhone en iPad en helpen u met uw problemen op hardware- of software-gebied.
In de praktijk zijn de gestelde vragen zeer divers en op een breed terrein. Dat vinden de Klokhuis medewerkers net zo leuk als vragen op het meest elementaire niveau. Er is geen vraag waar u zich voor zou moeten schamen.

Neem uw partner of introducé mee en geniet van deze dag, van Nijmegen, onze hulp, een prettig gesprek of een lekker drankje.
We lossen de Apple-problemen nagenoeg altijd zelf op, maar indien nodig hebben we op zo’n dag heel veel Klokhuis-deskundigheid via de media achter de hand.

Als u hulp nodig heeft met Final Cut Pro of video, meld dat dan even van te voren, dan seinen we onze videoman Henk van Kuijk in en komt hij ook langs. Henk woont in de buurt, maar moet het wel even weten.
Uw consumpties zijn uiteraard wel voor eigen rekening. Ook als u niet uit de regio Nijmegen komt, bent u tussen 11:00 en 16:00 uur van harte welkom.
De daaropvolgende bijeenkomst is op zaterdag 7 september.

2 gedachten over “Zaterdag 3 augustus extra regionale Klokhuis bijeenkomst met helpdesk in Nijmegen”

  1. Mooi, dat er deze keer meer mensen dan gewoonlijk waren. Ik sprak er één, voor die naar de bijeenkomst ging. Wellicht heeft die ook de vraag gesteld of de regiobijeenkomst Nijmegen ‘gewoon’ blijft doorgaan; ook na 2024?
    Dus ja, ik denk dat veel mensen inderdaad van de mogelijkheid gebruik wilden maken om ook aan te geven dat deze sessies toch echt belangrijk zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven