Op 2 maart weer een regionale Klokhuis bijeenkomst met helpdesk in Nijmegen, mis het niet!

Klokhuis Apple gebruikerscafé de Hemel - Nijmegen
In Nijmegen combineren we de helpdesk en gezelligheid in een sfeervol café in de Nijmeegste binnenstad. Er is op zo’n dag tijd en gelegenheid  om problemen aan te dragen die wat meer tijd kosten. U hoeft zich niet aan te melden, het is gewoon een inloop. We kijken met genoegen terug op een weliswaar rustige maar aangename bijeenkomst in Nijmegen op 3 februari! We hebben mensen kunnen helpen met een niet snel op te lossen probleem, maar het lukte mooi wel! Twee maart zijn we er dus weer. Kom langs in Café De Hemel in Nijmegen.

We praten met elkaar over de ontwikkelingen binnen Apple. Maken elkaar attent op handige apps voor de iPhone en iPad en helpen u met uw problemen op hardware- of software-gebied.
In de praktijk zijn de gestelde vragen zeer divers en op een breed terrein. Dat vinden de Klokhuis medewerkers net zo leuk als vragen op het meest elementaire niveau. Er is geen vraag waar u zich voor zou moeten schamen. Neem uw partner of introducé mee en geniet van deze dag, van Nijmegen, onze hulp, een prettig gesprek of een lekker drankje.
We lossen de Apple-problemen nagenoeg altijd zelf op, maar indien nodig hebben we op zo’n dag heel veel Klokhuis-deskundigheid via de media achter de hand.

Als u hulp nodig heeft met Final Cut Pro of video, meld dat dan even van te voren, dan seinen we onze videoman Henk van Kuijk in en komt hij ook langs. Henk woont in de buurt, maar moet het wel even weten.
Café De Hemel is een sfeervolle plek. Het ligt vlak achter de Grote Markt. Uw consumpties zijn uiteraard wel voor eigen rekening. Ook als u niet uit de regio Nijmegen komt, bent u tussen 11:00 en 16:00 uur van harte welkom.

 

 

 

 

 

Scroll naar boven