Regionale Klokhuisbijeenkomst in Nijmegen op 6 oktober

Klokhuis Apple gebruikerscafé de Hemel - Nijmegen

Regionale bijeenkomst in Nijmegen

Op 2 september hadden we een zeer succesvolle bijeenkomst in Nijmegen, maar op 6 oktober bent u weer van harte welkom op de volgende regionale bijeenkomst in Café De Hemel in Nijmegen.

We praten met elkaar over de ontwikkelingen binnen Apple, maken elkaar attent op handige apps voor de iPhone en iPad en helpen u met uw problemen op hardware- of software-gebied.
In de praktijk zijn de gestelde vragen zeer divers en op een breed terrein. Dat vinden de Klokhuis medewerkers net zo leuk als vragen op het meest elementaire niveau. Er is geen vraag waar u zich voor zou moeten schamen. Neem uw partner of introducé mee en geniet van deze dag, van Nijmegen, onze hulp, een prettig gesprek of een lekker drankje.
We lossen de Apple-narigheden meestal zelf op, maar indien nodig hebben we op zo’n dag heel veel Klokhuis-deskundigheid via de media achter de hand.
Als u hulp nodig heeft met Final Cut Pro of video, meld dat dan even van te voren, dan seinen we onze videoman Henk van Kuijk in en komt hij ook langs. Henk woont in de buurt, maar moet het wel even weten.
Café De Hemel is een sfeervolle plek. Het ligt vlak achter de Grote Markt. Uw consumpties zijn uiteraard wel voor eigen rekening. Ook als u niet uit de regio Nijmegen komt, bent u tussen 11:00 en 16:00 uur van harte welkom.

 

Scroll naar boven