10 juni: fotowandeling in Helmond


Een fotowandeling is een gezellige bijeenkomst met wandeling samen met onze fotografieclub. Het is ontspannen, u hoeft niks en of u met een iPhone of een dure systeemcamera meedoet, maakt totaal niet uit. We helpen elkaar en voorzien elkaar van tips. U hoeft dat zelf niet te doen als u zover nog niet bent. Iedereen is welkom.

De organisator voor de foto-wandeling van zaterdag 10 juni 2023 is Robert Drissen. Robert is per e-mail bereikbaar.

Het Home­Computer­Museum is een interactieve tijdreis door de geschiedenis van de (thuis)computer en aanverwante apparaten middels kamers in stijl van de desbetreffende jaren. Met een gespecialiseerde werkplaats voor reparatie en een arcadecafé is dit museum uniek in de Benelux.

De Museumkaart is niet geldig. De entree is ‚ā¨ 10,24 per persoon. Zijn we met minimaal 7 personen, dat bedraagt de entree ‚ā¨ 8,00 per persoon.

Adres
HomeComputerMuseum Helmond is Noord Koninginnewal 28, 5701 NK Helmond.

Verzamelen
Van 11:00 ‚Äď 11:30 uur in het arcadecaf√© in het museum.

Aanmelden
Kan per e-mail,  en wordt op prijs gesteld. Je ontvangt tips over de bereikbaarheid en je wordt op de hoogte gehouden van laatste wijzigingen. Maar ook zonder aanmelding ben je welkom.
Via het Klokhuis Forum kunnen we geen laatste informatie over de wandeling meer delen, maar er is nu het Discord-kanaal #fotogroep. Na aanmelding bij Discord kun je alle oude berichten op die plek nalezen, dus je hoeft niets te missen.

Scroll naar boven