Word nu donateur van Stichting Klokhuis! U heeft er donderdag al plezier van met een presentatie over inzicht in uw uitgaven

Klokhuis bestaat al veertig jaar succesvol als club van Appleliefhebbers, die elkaar helpen zonder daarvoor geldelijk beloond te worden. We hebben geen betaalde medewerkers. We bestaan ook niet van reclame om u tot aankopen aan te zetten. Het is natuurlijk wel zo dat drie Klokhuisdagen houden, een blad uitbrengen en wat al niet meer aan activiteiten ergens van betaald moet worden en dat doen we dus al jaren met donaties van mensen die Klokhuis daar graag in willen steunen.

Deze maand houden we een bijeenkomst in Nijmegen en verzorgen we twee digitale presentaties die u kunt volgen vanuit uw luie stoel. Het is een kwestie van opgeven, waarna u een link krijgt thuisgestuurd. Met die link komt u in de presentatie op donderdagavond. De helpdesk voor al uw voorkomende problemen is er nog steeds altijd en in diverse vormen. Klokhuis houdt bijeenkomsten en blijft dat doen, maar voor veel van onze activiteiten is het een kwestie van Klik en Klaar. U kunt heel veel doen vanuit uw luie stoel als het bezoeken van bijeenkomsten wat lastiger wordt of als u dat gewoon niet wilt.

Word nu donateur voor slechts 30,00 euro t/m 2023, dus ook heel het volgende jaar, en maak gebruik van al onze diensten:

• in het winterseizoen de online lezingen op donderdag om de twee weken,
• het onvolprezen bladerbare Magazine op uw scherm,
• de Nieuwsbrieven met de laatste nieuwtjes en informatie over onze activiteiten,
• drie keer per jaar de landelijke Klokhuisdagen met lezingen, workshops, aanbiedingen van handelaren en meer,
• de regionale bijeenkomsten in Nijmegen,
• De Klokhuis Werkplaatsen waar één onderwerp wordt uitgediept,
• onze website met de laatste nieuwtjes en toegang tot de Klokhuis chat,
• onze altijd oproepbare helpdesk en meer.

Over die drie tientjes per jaar komt u ook wel weer heen en de prijs/pretverhouding met wat u ervoor krijgt, is werkelijk zeer goed!
Word donateur voor slechts € 30,00!  Klik op deze link voor meer informatie en het inschrijfformulier.

Scroll naar boven