Doe wat u al veel langer had willen doen: word nu donateur van Stichting Klokhuis!


Klokhuis bestaat al veertig jaar succesvol als club van Apple-liefhebbers, die elkaar helpen zonder daarvoor geldelijk beloond te worden. We hebben geen betaalde medewerkers. We bestaan ook niet van reclame of sponsoring. We organiseren o.a. drie landelijke Klokhuisdagen, brengen een blad en nieuwsbrieven uit. Daarnaast organiseren we diverse andere activiteiten … Dat moet natuurlijk wel ergens van betaald worden. Dat doen we met de bijdragen van onze donateurs.

Komende maand houden we op 4 februari weer een regionale bijeenkomst in Nijmegen. Daarnaast  verzorgen we in het winterseizoen digitale presentaties, die u kunt volgen vanuit uw luie stoel. Het is een kwestie van opgeven, waarna u een link krijgt thuisgestuurd. Met die link komt u in de presentatie op donderdagavond.
Verder onze helpdesk voor al uw voorkomende problemen. Klokhuis houdt landelijke en regionale bijeenkomsten en blijft dat ook doen, maar voor veel van onze activiteiten is het een kwestie van Klik en Klaar vanuit uw luie stoel, als het bezoeken van bijeenkomsten wat lastiger wordt of als u dat gewoon niet wilt.

Word nu donateur voor slechts € 30,00 en maak gebruik van al onze diensten:
• in het winterseizoen de online lezingen op donderdag om de twee weken,
• het onvolprezen bladerbare Klokhuis Magazine op uw scherm,
• de Nieuwsbrieven met de laatste nieuwtjes en informatie over onze activiteiten,
• drie keer per jaar de landelijke Klokhuisdagen in Vinkeveen met lezingen, workshops, aanbiedingen van handelaren en meer,
• de regionale bijeenkomsten in Nijmegen,
• De Klokhuis Werkplaatsen waar één onderwerp wordt uitgediept,
• onze website met de laatste nieuwtjes en toegang tot de Klokhuis chat,
• onze altijd oproepbare helpdesk en meer.

Over die drie tientjes per jaar komt u ook wel weer heen en de prijs/pretverhouding met wat u ervoor krijgt, is werkelijk zeer goed!
Kortom, word nu donateur voor slechts € 30,00!  Klik op deze link voor meer informatie en het inschrijfformulier.

Scroll naar boven