Klokhuis gaat door: op zaterdag 3 december kort na de Klokhuisdag in Vinkeveen weer een regionale bijeenkomst in Nijmegen!


Zaterdag 3  december staan we weer voor u klaar in Café De Hemel, Franseplaats 1 in Nijmegen.  Feitelijk is het een gezellige bijeenkomst met een helpdesk. Onze regionale bijeenkomst in Nijmegen vinden we in zekere zin wel eens de Klokhuis helpdesk in optima forma. Het mooie is dat mensen vaak langdurig geholpen kunnen worden in een ontspannen, persoonlijke en vrijblijvende sfeer. Het is een mooi onderdeel van alle Klokhuisactiviteiten.

We praten met elkaar over de ontwikkelingen binnen Apple, maken elkaar attent op handige apps voor de iPhone en iPad, of zoals gezegd helpen we u met uw problemen op hardware- of software-gebied.

Kom langs, neem uw partner of introducé mee, en geniet van deze dag, van Nijmegen, onze hulp, een prettig gesprek of een lekker drankje. We lossen de Apple-narigheden meestal zelf op, en indien nodig hebben we heel veel Klokhuis-deskundigheid via de media achter de hand.
Als u hulp nodig heeft met Final Cut Pro of video, meld dat dan van te voren, dan seinen we onze videoman Henk Kuik in. In principe hebben we veel specialismen achter de hand, die we zonodig kunnen bereiken.

De Hemel is een sfeervolle plek. Uw consumpties zijn uiteraard wel voor eigen rekening! Ook als u niet uit de regio Nijmegen komt, bent u tussen 11:00 tot 16:00 uur van harte welkom.

Onze activiteit daarna is een digitale lezing op donderdag 8 december door Leo Heemskerk, en inderdaad: over spreadsheets!

Scroll naar boven