Zaterdag 4 maart is er weer een regionale bijeenkomst in Nijmegen!

Zaterdag 4 maart staan we weer voor u klaar in Café De Hemel, Franseplaats 1 in Nijmegen.  Een gezellige bijeenkomst met een helpdesk. Onze regionale bijeenkomst in Nijmegen vinden we weleens de Klokhuis helpdesk in optima forma: we nemen ruim de tijd om donateurs te helpen in een ontspannen, persoonlijke en vrijblijvende sfeer. Het is een mooi onderdeel van onze Klokhuis activiteiten.

We praten met elkaar over de ontwikkelingen binnen Apple, maken elkaar attent op handige apps voor de iPhone en iPad, of zoals gezegd helpen we u met uw problemen op hardware- of software-gebied.

Kom langs, neem uw partner of introducé mee, en geniet van deze dag, van Nijmegen, onze hulp, een prettig gesprek of een lekker drankje. We lossen de Apple-narigheden meestal zelf op, en indien nodig hebben we op zo’n dag ook heel veel Klokhuis-deskundigheid via de media achter de hand.
Als u hulp nodig heeft met Final Cut Pro of video, meld dat dan van te voren, dan seinen we onze videoman Henk Kuik in.

De Hemel is een sfeervolle plek. Uw consumpties zijn uiteraard wel voor eigen rekening. Ook als u niet uit de regio Nijmegen komt, bent u tussen 11:00 tot 16:00 uur van harte welkom.

Scroll naar boven