Zaterdag 3 juni: onze maandelijkse regiobijeenkomst in Café de Hemel te Nijmegen!

Klokhuis Apple gebruikerscafé de Hemel - Nijmegen
Kijk, tegen de Klokhuisdag op 9 september in Vinkeveen kan natuurlijk niets op. Mooie presentaties, aanwezige hulp, een bak gezelligheid, en wat al niet meer.
Maar tussen de Klokhuisdagen door zijn we ook actief. Neem de varianten van de helpdesk van Klokhuis. Of u nou geholpen wilt worden via helpdesk@klokhuis.nl, de ‘Kook’show, Discord of gezellig in café de Hemel in Nijmegen, het is aan u. Heeft u een Apple product, wordt dan donateur van Klokhuis. Die paar tientjes heeft u er snel uit.

Eerlijk gezegd vinden we Nijmegen de meest sfeervolle variant van onze helpdesk: 3 juni staan we dus weer voor u klaar in Café De Hemel, Franseplaats 1 in Nijmegen.  Een gezellige bijeenkomst met een helpdesk dus. Of: de helpdesk in een gezellige sfeer. Onze regionale bijeenkomst in Nijmegen vinden we in dat opzicht de Klokhuis helpdesk in optima forma: we nemen ruim de tijd om donateurs te helpen in een ontspannen, persoonlijke en vrijblijvende omgeving. Het is een mooi onderdeel van onze Klokhuis activiteiten. Natuurlijk blijkt ook onze normale helpdesk actief, zie daarvoor de zonet genoemde mogelijkheden.
Niet naar Nijmegen of te ver? Kijkt u op onze site www.klokhuis.nl.

We praten met elkaar over de ontwikkelingen binnen Apple, maken elkaar attent op handige apps voor de iPhone en iPad, of zoals gezegd helpen we u met uw problemen op hardware- of software-gebied. In de praktijk zijn de gestelde vragen zeer divers en op een breed terrein. Dat vinden de Klokhuis medewerkers net zo leuk als vragen op het meest elementaire niveau. Er is geen probleem waar u zich voor zou moeten schamen.

Kom langs, neem uw partner of introducé mee, en geniet van deze dag, van Nijmegen, onze hulp, een prettig gesprek of een lekker drankje. We lossen de Apple-narigheden meestal zelf op, en indien nodig hebben we op zo’n dag ook heel veel Klokhuis-deskundigheid via de media achter de hand
Als u hulp nodig heeft met Final Cut Pro of video, meld dat dan even van te voren, dan seinen we onze videoman Henk van Kuijk in en komt hij ook langs. Henk woont in de buurt, maar moet het wel even weten.

De Hemel is een sfeervolle plek. Het ligt vlak achter de Grote Markt. Uw consumpties zijn uiteraard wel voor eigen rekening. Ook als u niet uit de regio Nijmegen komt, bent u tussen 11:00 en 16:00 uur van harte welkom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Scroll naar boven