Microsoft Office lifetime voor $27,79


Klokhuis is niet zo van de reclame, maar soms wijzen we u toch op goede aanbiedingen die u anders mogelijk zouden zijn ontgaan.
Microsoft Office is natuurlijk als abonnement verkrijgbaar. Het programma heeft zich wel bewezen, maar is behoorlijk duur. Vandaar dan ook dat het gratis Pages en Keynote een goed alternatief is.

Op een Amerikaanse en betrouwbare site, zagen we een aanbieding van Microsoft Office en niet als abonnement, maar als eenmalige aankoop. En de geldigheid eindigt niet na een jaar, zoals bij abonnementen, maar het is lifttime, dus nog heel lang geldig. Echt lifetime is het eigenlijk tot 2026, daarna kunt u het wel gebruiken, maar updates zitten er niet meer in.

Is dat erg? We denken het niet want de prijs is extreem laag. Het kost $27,79  en daar komt de btw voor Nederland nog bij. Dan is het nog steeds een koopje. Een dollar doet op dit moment van schrijven €0,89.

U kunt kiezen uit de Mac- en de Windows-versie, dat laatste kan voor de Parallels gebruikers heel interessant zijn. De Windows-versie is wat uitgebreider dan die voor de Mac. De Mac-versie is die van 2021. Behalve de bekende apps als Word, Excel en Powerpoint ook Access, Publisher en Outlook, maar daarnaast Teams en het niet onaardige OneNote.

Stack Commerce verzorgt het, dus het is vertrouwd. Bestellen kan via deze link.

 

 

 

 

 

 

 

 

1 gedachte over “Microsoft Office lifetime voor $27,79”

  1. Louis Raaijmaakers

    Heb reeds een 20-tal keren geprobeerd gebruik te maken van deze aanbieding sinds een week, maar stuit telkens op een foutmelding bij het plaatsen van de bestelling in het winkelwagentje, met de opmerking dat ik het later nog maar eens moet proberen.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven