Merkwaardige issue met de Aura Strap 2 voor uw Apple Watch


In ons onvolprezen Klokhuis Magazine schreven we onlangs over de Aura Strap 2. In een bandje voor de Apple Watch zit een sensor verstopt, en daarmee kunt u uw gewicht bepalen maar ook uw vocht-, spier- en vetgehalte. Jawel, u weegt uzelf met een polsbandje en het werkt nog goed ook. Leuke aanvulling voor de Apple Watch, maar bij de laatste update ging er iets mis.

Ineens was het batterijtje leeg dat in het polsbandje is aangebracht. Merkwaardig, want de levensduur is ongeveer een half jaar voor hij vervangen moet worden. Het bedrijf waarschuwt nu dat er iets mis is in de communicatie na de laatste update en het zou met een andere aansturing van Bluetooth te maken hebben.

Hoe dan ook, ze beloven 7 december een oplossing te hebben. Maar ja, die oplossing wordt dan aan de App Store voorgelegd en hoe lang duurt het dan nog?  De klanten worden pas  op de hoogte gesteld als die toestemming er is. U zult even geduld moeten hebben. Dan is de uitlezing van de gegevens weer als bovenstaand. Tot die tijd is de Aura Strap onbruikbaar als u uw updates normaal doet. Heeft u nog watchOS 9.0.2, dan kunt u uw Aura Strap 2 blijven gebruiken.

Edit: Inmiddels is in de App Store de oplossing beschikbaar. De benodigde versie van de Aura app is 3.4.0.

 

Scroll naar boven