Klokhuis in december: 3 december ‘Nijmegen’ plus twee digitale presentaties

 

In december hebben we nog drie activiteiten die er uitspringen. Op drie december onze vertrouwde helpdesk in Nijmegen. Voor meer informatie klik op deze link naar een eerder bericht.

We zitten dan vanaf elf uur klaar in café de Hemel aan de Franseplaats in Nijmegen en proberen u met alle voorkomende vragen te helpen. ‘Nijmegen’ is een van de varianten van onze helpdesk, net als een briefje naar helpdesk@klokhuis.nl of Discord. De helpdeskfunctie in Klokhuis is er dus altijd voor u.

Op 8 december houdt Leo Heemskerk een presentatie over spreadsheets, een beetje over Numbers, maar vooral over Excel. Er is gelegenheid uw voorkomende problemen voor te leggen. Het is wel handig als u ze van te voren opgeeft bij het aanmelden. Dan kan Leo zich even voorbereiden en inleven. In de volgende nieuwsbrief kunt u zich opgeven voor het bijwonen van de presentatie, dat is echt een fluitje van een cent, net als het volgen van de presentatie vanuit uw luie stoel. U kent het principe van Klokhuis 2.0: Klik en klaar. Het bericht waarmee u zich kunt aanmelden, staat er inmiddels.

Wat later in de maand zijn we meer in de cadeaustemming en kunt u een presentatie volgen over de stand van de modelspoorbaan vandaag de dag. Er is veel veranderd sinds u uw Markintreintje met railcirkel voor Sinterklaas kreeg. Alles is computergestuurd en de mogelijkheden zijn eindeloos. We leggen het huidige systeem uit en spreken daarna vooral over een uiterst handig programma Railmodeller, bedoeld om spoorbanen te ontwerpen. Ook als u geen modelspoorder bent of wilt worden, is het de moeite waard.

 

Scroll naar boven