iCloud+ is er nu echt, met wat extra mogelijkheden

 

Het was al aangekondigd dat de gebruikers die een abonnement hadden op 50 GB of meer opslag, een gratis upgrade zouden krijgen naar iCloud+. Gebruikers die de 5 GB standaard opslag gebruiken, merken dus geen verandering. Heeft u wel een betaald abonnement, dan verandert er niets aan de prijs, die blijft hetzelfde. De mogelijkheden nemen echter wel toe.
Feitelijk worden bij iCloud+ wat extra opties toegevoegd.

PrivĂ©doorgifte is nog in bĂȘta, dat is een wat zwak begin. Het idee is goed. Surfen met Safari is mogelijk zonder dat anderen uw IP-adres, surfgedrag en de plaats waar u zich bevindt kunnen detecteren.

Het is mogelijk een ander e-mailadres in te vullen, zodat het eigen adres niet beschikbaar komt bij adressenverzamelaars. U kunt het ook snel weer in- of uitschakelen. Een rustgevende optie.

Video in Homekit wordt nu handiger en vooral veiliger, omdat u vanaf elke plaats de beelden te bekijken zijn, zonder dat dit opslagruimte kost. Alleen mensen die u toestemming geeft, kunnen ze zien.

We moeten nog even goed kijken hoe het in de praktijk zal werken. Het bericht kwam vanmorgen binnen, wat later dan we het hadden verwacht.

 

 

Scroll naar boven