Geen bundels in december, wel een enkel goed aanbod

Opvallend is dat er dit jaar nauwelijks softwarebundels voor weinig geld worden aangeboden. Stichting Klokhuis bestaat niet van reclame en we geven alleen aanbiedingen door die voor onze donateurs van belang kunnen zijn.

Hoewel we regelmatig waarschuwen voorzichtig te zijn met een huurmodel, maken we voor Setapp een uitzondering. Hiermee huurt u voor twaalf euro per maand 240 apps. Dat aantal gebruikt geen mens,  maar de praktijk is dat er voor elk probleempje dat we tegen komen wel software in dit pakket zit. Het is een andere benadering van het bezit van software. Heel veel zaken gebruiken we maar een paar keer. Eigenlijk zijn het naast de programma’s gewoon oplossingen voor iets tijdelijks. Bijvoorbeeld haal de dubbele bestanden weg.

Er zitten ook goede programma’s bij als bijvoorbeeld het door ons geprezen CleanMyMac X. Het huren van dit programma kost normaal al ongeveer een derde van de prijs van Setapp. Het heeft een geweldige prijs/pret verhouding.

De aanbieding gaat vooral over Setapp, waarbij u met korting een jaarabonnement koopt. Voor niet veel extra is er 1Password en mogelijk is MasterClass voor een kleine groep interessant

De prijs is in dollars en zonder btw. De dollarkoers wisselt per dag, maar ligt nu rond de € 0,94 euro voor een dollar. Setapp voor een jaar komt dan op € 109. U geeft dan ongeveer € 35 minder uit op jaarbasis.

Klik op deze link of op de afbeelding boven.

Scroll naar boven