Game mode, automatisch de beste instellingen als u een snel spel speelt


Toegegeven, we zijn als redacteuren niet de grootste spelletjesfanaten en zeker geen hardcore gamers, maar we proberen wel u ook dit nieuws te brengen.
Gamers zullen het wellicht een duf spel vinden, maar ik vind Civilization VI wel mooi. Gewoon fraai nagemaakte historische landschappen, al is het veelal een verbeelding.
U heeft natuurlijk uw eigen spel en zeker als het tot de snelle actiegames behoort, kunt u veel plezier aan de game mode beleven.

Het was even uitzoeken, maar belangrijk is dat u het spel in de mode van volledig scherm zet. Doet u dat niet, dan werkt het ook niet. Het moet ook echt met het groene knopje links bovenin waarmee u normaal volledig scherm inschakelt.

Hoe ze het doen, weet ik niet, maar het staat dan meteen aan. Verkleint u het scherm weer dan is de game mode weer uit. Het kan ook met het Game mode menu dat in de menu bar zit. U zet dan de game mode gewoon uit.
Game mode houdt eigenlijk in dat de hoogste prioriteit wordt gegeven aan games en de achtergrondtaken wat minder snel toegang hebben tot CPU en uiteraard ook het GPU.

U merkt het echt.

 

1 gedachte over “Game mode, automatisch de beste instellingen als u een snel spel speelt”

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven