Mac problemen simpel oplossen zonder eigen deskundigheid: donderdagavond 6 oktober om 20.00

U kunt zich hier voor deze presentatie aanmelden. Op de paarse afbeelding hierboven klikken, kan voor aanmelden ook.

Als u tot die gebruikers behoort die wel eens onverwachte dingen meemaken met de Mac en dan zelf een beetje aarzelt om actie te ondernemen, dan is dit de lezing voor u. Bij iedereen leeft de angst dat een poging het zelf op te lossen meer kapot maakt dan u lief is en wellicht worden de problemen dan alleen maar groter. Als u dit bij uzelf herkent, dan is dit de presentatie voor u. U hoeft namelijk nergens verstand van te hebben, dit programma lost het op, of voorkomt problemen. Het is daarmee goed voor uw gemoedsrust.

U kent vast die vervelende pop-up berichten nog wel: ” Uw Mac loopt gevaar, dus koop dit product nu!” Klokhuis waarschuwt haar donateurs regelmatig voor deze nutteloze of zelfs schadelijke programma’s, die argeloze Mac-gebruikers niet alleen stalken met valse beloften, maar nog geld aftroggelen ook.
Het programma CleanMyMac X is gelukkig anders. Dit is een app die we u wel van harte kunnen aanbevelen. Het programma doet precies wat het belooft: het maakt uw Mac schoon en ruimt daarmee ook problemen op.

Het idee achter CleanMyMac X is heel simpel. Het doet zijn werk (detecteert waar het fout zit) en u raakt echt niks kwijt, behalve dan uw Mac-problemen.

Daar zal natuurlijk niemand mee zitten. CleanMyMac X is een verzameling samenwerkende kleine programma’s, die u veel werk uit handen nemen. Het programma ruimt o.a achtergebleven overbodige bestanden op, controleert op malware, schakelt de overbodige dingen uit en repareert bestandsproblemen.
In Klokhuis Magazine 39/3 van november 2021 stond al eens een artikel over dit programma. Nu kunnen we het programma ook ‘live’ ervaren, want Tom Prins geeft op 6 oktober een presentatie over dit pakket.

Middels het veld ‘Vragen vooraf aan de spreker’ is het mogelijk om uw eventuele vragen door te geven, zodat Tom zich daarop kan voorbereiden. Aanmelden kan met de link of afbeelding bovenaan het bericht. Doe het nu, goed voor uw peace of mind.

Een aanrader voor iedereen die een veilige oplossing zoekt als het om wat voor onbegrijpelijke redenen mis gaat met de Mac. CleanMyMac X is zelfs nog beter: het voorkomt de problemen zonder dat u hoeft te weten waarom het allemaal zo werkt.

7 gedachten over “Mac problemen simpel oplossen zonder eigen deskundigheid: donderdagavond 6 oktober om 20.00”

 1. Jaap Cost Budde

  Goed idee. Werk veel met de Mac, maar heb ook regelmatig problemen, waar ik vaak zelf schuldig aan ben.
  Ik zal kijken donderdag

  1. Je bent van harte welkom Jaap. Het is met name voor de niet-deskundigen die zich overvallen voelen een mooie verbetering. Je kunt ook niet van iedereen vragen in staat te zijn elk probleem te kunnen analyseren en op te lossen. De deskundigen inschakelen kan altijd nog maar zal meestal niet meer nodig zijn.

 2. Welke Zoom app kan ik het beste downloaden om de CleanMyMac sessie te zien?
  Er staan een aantal apps in de store.

  1. Heb het ontdekt.
   Open FireFox. Open de link en FireFox vraagt of je “Zoom” wilt installeren. Easy!

  1. Ik kan u nog geen concrete toezegging doen. Onze videoman bewerkt de presentatie en maakt hem geschikt voor publicatie. U bent inderdaad niet de eerste die het vraagt, maar we doen ons best het zo snel mogelijk in de digitale bibliotheek op te nemen. Lees ook het bericht op de site van vanavond, dat is een hele nuttige toepassing van Clean my Mac.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven