Donderdagavond 16 maart: Peter Krafts digitale presentatie over verborgen schatten in Pages


Verborgen schatten van de Mac door Peter Kraft, donderdag 16 maart 2023 – aanvang 20:00 uur – wachtkamer open vanaf 19:45 uur. Direct aanmelden via deze link.

Peter Kraft houdt weer een ‘Verborgen Schatten’-lezing en ditmaal over de Mac programmatuur. Wie zo’n lezing van Peter Kraft heeft bijgewoond weet dat daarin iedere keer weer tal van leuke zaken te ontdekken zin die men dit direct kan toepassen.
Hij krijgt om die reden al een flinke schare volgers. Niet voor niets is Peter Kraft de trotse bezitter van de virtuele wisselbokaal voor het hoogste aantal deelnemers aan een Klokhuis Zoom-lezing. Bent u nog nooit bij zo’n lezing geweest, kom dan schatzoeken met Peter … Aanbevolen!
Peter heeft voor deze lezing weer een aantal fraaie tips verzameld. Er komen waarschijnlijk ook wat oude tips aan de orde, maar dat zijn de tips waarvan hij zelf beweert: “Man! Wat zou mijn wereld armoedig zijn als ik dit niet geweten had!”

Wat kunt u zoal verwachten? Handige tips voor de Finder en de diverse standaard programma’s op uw Mac. Ook toont hij weer enkele slimme. toetscombinaties die iedereen paraat zou moeten hebben. Sommige van die zaken kunnen op een Windows pc helemaal niet, verklapte Peter.

Deelname aan deze lezingen stat voor al onze donateurs open en de hand-outs van een lezing kunt u na afloop terugvinden in onze Digitale Bibliotheek. Tijdens zo’n Zoom-sessie kunt u natuurlijk vragen stellen via de chat-functie en de vragenrondes. Zelfs na afloop kan nog nagepraat worden op onze Klokhuis Chat op Discord.

Zowel Zoom als Discord werken zonder dat u er aankopen voor hoeft te doen. Een cliënt voor Zoom of voor Discord laat zich gratis installeren. U kunt Zoom via een browser gebruiken, maar liever via de Zoom-app die bij uw platform hoort. De dinsdag en woensdag voorafgaand an de presentatie organiseren we – maar alleen voor wie erom vraagt – oefenavonden. Dus indien u er niet meer uit komt, of er zelfstandig niet aan durft te beginnen, dan bieden we u persoonlijke ondersteuning. Stuur daarvoor een mailtje met uw telefoonnummer naar helpdesk@klokhuis.nl en we maken een afspraak met u.
U kunt zich hier aanmelden voor deze lezing
Middels het veld ‘Vragen vooraf aan de spreker’ is het mogelijk om uw eventuele vragen door te geven, zodat Peter zich daarop kan voorbereiden. Tot ziens bij de lezing van Peter op donderdag 16 maart 2023!

 

 

 

 

 

 

Scroll naar boven