Donderdag 18 maart om 20.00 een online presentatie over mobiel uw autoschade melden

Screenshot Digitale Lezingen

Donderdag 18 maart aanstaande, om 20:00 uur is er weer een online presentatie, deze keer door Bart Prins. Reserveren kan direct met deze link. Kies voor ‘Autoschade’ in het geval dat dit nog niet is geselecteerd.
Het is een lezing voor iedereen en voor elk niveau.

Bart Prins ļ£æ

Bart Prins heeft al vaker verkeersgerelateerde onderwerpen behandeld. Ditmaal verzorgt hij een online-lezing over het digitale schadeformulier op de iPad of iPhone. Raakt u met uw auto betrokken bij een ongeval of aanrijding? Dan vult u sa-men met de tegenpartij een Europees Schadeformulier in. Iedereen weet wat een gepriegel dat is. Het is echter noodzakelijk, want uw verzekeraar en ook de verzekeraar van de tegenpartij hebben deze informatie nodig voor de correcte en snelle afhandeling van de schade. Gelukkig kunt u uw schade nu mobiel melden met een app op de iPad of iPhone. Deze app ā€˜Mobiel schade meldenā€™ is een initiatief van het Verbond vanĀ Verzekeraars. U kunt na installatie alvast allerlei gegevens over u en uw voertuig thuis invullen. Dan hoeft u in een situatie, waarin u mogelijk toch al erg geschrokken bent, niet ook nog eens deze gegevens eerst op te zoeken.

Maar zelfs met zoā€™n handige app gaat het soms mis. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat iemand ongemerkt schuld bekend aan een ongeval door een verkeerd vinkje te plaatsen.
Het idee is daarom dat Bart in deze workshop een aanrijding gaat ā€˜simulerenā€™. Vervolgens gaan we dan eerst op het vertrouwde papieren formulier de afhandeling doen. Daarna gaan we in de nieuwe app dezelfde afhandeling volgen. U raakt dan vertrouwd met die digitale versie en weet wat u kunt verwachten, mocht u een keer Ć©cht schadeĀ oplopen in het verkeer.

Het programma is op te roepen met deze link op de Klokhuis website.

Scroll naar boven