Donderdag 17 maart 2022: Online Kookshow

Beste Klokhuis-donateurs en ACA-leden,

U kunt zich hier aanmelden voor de Kookshow.

Leden van de AppleClub Antwerpen kunnen invullen dat ze er zijn op invitatie van Paul Thielemans.

Met gepaste trots kondigen wij de volgende lezing aan.
Deelname aan deze lezingen staat voor al onze donateurs open en de hand-outs van een lezing kunt u na afloop terugvinden in onze Digitale Bibliotheek. Tijdens zo’n Zoom-sessie kunt u natuurlijk vragen stellen via de chat-functie en de vragenrondes. Zelfs na afloop kan nog nagepraat worden op onze Klokhuis Chat op Discord. Zowel Zoom als Discord werken zonder dat u er aankopen voor hoeft te doen. Een cliënt voor Zoom of voor Discord laat zich gratis installeren.

U kunt Zoom via een browser gebruiken, maar liever via de Zoom-app die bij uw platform hoort. De dinsdag en woensdag voorafgaand aan de presentatie organiseren we -maar alleen voor wie erom vraagt -oefenavonden. Dus indien u er niet meer uit komt, of er zelfstandig niet aan durft te beginnen, dan bieden we u persoonlijke ondersteuning. Stuur daarvoor een mailtje met uw telefoonnummer naar helpdesk@klokhuis.nl en we maken een afspraak met u.

Hieronder vindt u een toelichting op het programma van a.s. donderdag. We zijn al weer toe aan de voorlaatste online activiteit voor de Klokhuisdag van 23 april waar we elkaar weer -na lange tijd – kunnen zien. 17 maart is er weer een Online Kookshow waar u als vanouds uw vragen kunt stellen aan de specialisten van Stichting Klokhuis.
De spelregels? Het is een kookshow, dus we gebruiken de kookwekker. Per item is er maximaal 7 minuten. Daarna komt er onherroepelijk een einde aan het onderwerp. Doorpraten kan, maar wel op een later moment. Want gáát die wekker, dan moeten we door naar een volgend onderwerp.

Door te klikken op bovenstaande afbeelding, of hier, kunt U zich voor de Online Kookshow aanmelden. Middels het veld ‘Vragen vooraf aan de spreker’ is het mogelijk om uw eventuele vragen door te geven, zodat het Kookshow-team zich daarop kunnen voorbereiden.

Tot ziens bij de Online Kookshow op donderdag 17 maart 2022.

Scroll naar boven