Apple event op 7 mei a.s.


Apple heeft een ‘Special Event’  aangekondigd op 7 mei, 16:00 uur onze tijd, met de intrigerende naam ‘Let Loose’.
Men verwacht dat het event zich concentreert op nieuwe iPad-hardware en -accessoires. Er doen geruchten de ronde over een nieuwe iPad Pro, iPad Air, Apple Pencil en Magic Keyboard.

Het Apple-evenement op 7 mei is alleen online, vergelijkbaar met het “Scary fast”-evenement van oktober vorig jaar 

Wanneer je de startpagina van apple.com vernieuwt, krijg je elke keer een andere versie van de illustratie. De hoofdillustratie voor de ‘Let Loose’-uitnodiging is een duidelijke aanwijzing dat er een nieuwe Apple Pencil op komst is.

Volgens verschillende geruchten zou de nieuwe Apple Pencil een Find My-integratie kunnen bevatten, evenals magnetisch verwisselbare tips om verschillende schrijf- en tekenstijlen te kunnen simuleren. Men verwacht ook een nieuwe iPad Pro-serie, waarbij zowel de 11-inch als de 12,9-inch modellen met OLED-schermen.
De nieuwe iPad Pro-modellen zullen aanzienlijk dunner zijn dan hun voorgangers. Het iPad Air-assortiment wordt voor het eerst uitgebreid met een nieuwe 12,9-inch model, naast het bestaande 10,9-inch formaat. Het 12,9-inch model zal ook een mini-LED-display hebben volgens de laatste geruchten. 

Tenslotte werkt Apple ook aan een vernieuwd Magic Keyboard voor de nieuwe iPad Pro. Het nieuwe Magic Keyboard zal de iPad Pro meer op een laptop laten lijken en volgens diverse bronnen een steviger frame van aluminium hebben. Het zou de eerste keer zijn sinds de introductie in 2020 dat het Magic Keyboard wordt bijgewerkt.

U kunt het event bekijken op de site van Apple, via uw Apple TV of op YouTube.

Scroll naar boven