Donderdag 3 november 2022: Online Kookshow

Met gepaste trots kondigen wij dus de volgende lezing aan: de Online Kookshow. De Kookshow is in wezen een onderdeel van de helpdesk – en heeft eigenlijk niets met koken te maken. Waarom het dan toch zo heet? We gebruiken een kookwekker en die zetten we op zeven minuten per vraag. Daarna komt er onherroepelijk een einde aan het onderwerp. Doorpraten kan, maar wel op een later moment. Want gáát die wekker, dan moeten we door naar een volgend onderwerp. Het gaat er in de praktijk natuurlijk om dat u uw Apple-problemen kunt voorleggen aan vijf Klokhuismedewerkers – met een breed palet aan kennis. Mac, iPhone, iPad, Apple Watch, software, het maakt niet uit. Het hoeft niet, maar als uw vraag wat complexer is, dien hem dan van  te voren schriftelijk in. De vijf medewerkers kunnen het dan even voorbereiden.

Klokhuis-donateurs en ACA-leden, u kunt zich hier aanmelden voor de Kookshow.
Leden van de AppleClub Antwerpen kunnen invullen dat ze er zijn op invitatie van Paul Thielemans.

Deelname aan deze lezingen staat voor al onze donateurs open, en de hand-outs van een lezing kunt u na afloop terugvinden in onze Digitale Bibliotheek.
Tijdens zo’n Zoom-sessie kunt u natuurlijk vragen stellen via de chat-functie en de vragenrondes. Zelfs na afloop kan nog nagepraat worden op onze Klokhuis Chat op Discord. Zowel Zoom als Discord werken zonder dat u er aankopen voor hoeft te doen. Een cliënt voor Zoom of voor Discord laat zich gratis installeren.

U kunt Zoom via een browser gebruiken, maar liever via de Zoom-app die bij uw platform hoort. De dinsdag en woensdag voorafgaand aan de presentatie organiseren we – maar alleen voor wie erom vraagt – oefenavonden. Dus indien u er niet meer uit komt, of er zelfstandig niet aan durft te beginnen, dan bieden we u persoonlijke ondersteuning. Stuur daarvoor een mailtje met uw telefoonnummer naar helpdesk@klokhuis.nl en we maken een afspraak met u.

Door te klikken op onderstaande afbeelding, of hier, kunt u zich voor deze lezing aanmelden. Middels het veld ‘Vragen vooraf aan de sprekers’ is het mogelijk om uw eventuele vragen door te geven, zodat de Kookshowvrijwilligers zich daarop kunnen voorbereiden.

Tot ziens bij de Online Kookshow op donderdag 3 november 2022. We beginnen om 20.00 uur, probeer er in ieder geval een paar minuten eerder te zijn.

Scroll naar boven