Presentaties, hulp en veel gezelligheid op de Klokhuisdag, morgen 23 april!

Hoewel de Klokhuisdag een bijeenkomst is van donateurs, is die toch gratis toegankelijk. We laten de nare tijd achter ons en gaan er weer vol tegenaan, zoals u dat van ons gewend bent.

Het is de bekende mix van presentaties, workshops en alles in een sfeer van behulpzaamheid bij al uw Apple-vragen, die de Klokhuisdag aantrekkelijk maakt en leuk om mee te maken.

Natuurlijk hebben we ook onze digitale lezingen en de helpdesk is er ook het hele jaar door, maar life is altijd leuker en gezelliger. Donateurs hebben natuurlijk het Klokhuismagazine al gelezen, maar voor iedereen staat het mooie lezingenprogramma ook op de site. Op de homepage onder Klokhuisdag 145 maar deze link werkt ook.

De presentaties zijn verdeeld in vier blokken, waarbij het laatste blok is gereserveerd voor de Kookshow, waarbij we met vijf man. sterk al uw vragen meestal wel aankunnen. De eerste drie blokken bevatten weer een keur van onderwerpen, zoals u kunt zien in het programma, maar om het even snel aan te geven: lezingen over onder andere iCloud, Filemaker, E-waste, verkeer, netwerken, toegankelijkheid, de iPad, en als special deze keer betere foto’s maken door het kleurprofiel goed in te stellen. Neem uw camera mee! Het computerlokaal is weer de hele dag in gebruik en dan kunt u de zaken meteen oefenen. Handig als u op Discord wilt, maar het wat lastig vindt om er op te komen. Agenda, Contacten en Notities kunt u meteen toepassen, en Marcel leert u meer structuur aan te brengen, en ook dat kunt u meteen oefenen.

De helpdesk en administratie zijn de hele dag aanwezig, in de Klokhuisbalie maar ook in het Café! In dit Café kunt u gewoon aanschuiven als u een vraag heeft of wat leuks ziet. Vintage en video vindt u er ook. De Kookshow noemde ik al, altijd leuk en leerzaam.

Morgen vanaf tien uur in De Boei in Vinkeveen, dichtbij de A2, en ook met OV goed bereikbaar. Mis het niet! wilt u aan de lezingen deelnemen, ga dan om een dagpas of wordt gewoon donateur. Daarmee houdt u Klokhuis in stand.

Scroll naar boven