Aanstaande zaterdag 6 april: Klokhuisdag en Erwin van Bright komt, jawel, met een echte Vision Pro!

Nog niet in Nederland, wel op de Klokhuisdag aanstaande zaterdag:

De Vision Pro kunt u aan het werk zien – en wie weet mag u hem zelfs even uitproberen, zie onder!

De Klokhuisdag is voor donateurs, maar u kunt en mag erbij zijn als u dat (nog) niet bent.. Bent u geen donateur, dan vragen we van u een dagpasje te kopen voor 5 euro, Wordt u donateur, dan betaalt u geen dagpasje uiteraard. Steun ons met dit mooie initiatief!  Het geld van de Klokhuisdagen wordt opgebracht door de donateurs, maar zo kunt en mag u er toch bij zijn. Hartelijk welkom!

We hebben zijn filmpjes allemaal wel eens gezien: Erwin van der Zande  – van Bright, zoals hij zichzelf altijd aankondigt. Maar hij is er nu dus op onze Klokhuisdag in het echt op 6 april, die we weer gaan houden in de Boei te Vinkeveen, vanaf tien uur.

In zijn presentatie zal hij het publiek live meenemen op een eerste indruk langs de Apple Visio Pro. Wat hij in zijn bril ziet, vertonen we dan live op het grote scherm. Erwin heeft aangekondigd dat tijdens zijn presentatie een paar van de aanwezigen een korte demo kunnen winnen om tijdens het napraten ook eens die Apple Vision Pro te kunnen dragen. Momenteel is de Apple Vision Pro nog in geen enkele Apple winkel in Europa te bewonderen. Noteer dus 6 april in uw agenda voor deze sneak preview. Dit mag u niet missen!

 

 

 

Scroll naar boven