Let op onze activiteiten: 31/3 iMovie, 2/4 Nijmegen, en 23/4 weer een Klokhuisdag!

Klokhuis Apple gebruikerscafé de Hemel - Nijmegen
Oké, Corona is nog niet over, maar het normale leven keert wel meer en meer terug. Onze digitale lezingen waren ingesteld om de crisis door te komen, maar ondervonden los daarvan ook veel waardering.
Donderdag aanstaande een lezing over een onderwerp waar veel mensen naar uitkijken: iMovie. Omdat video’s maken met de iPhone ook al geen probleem meer is, heeft u er een leuke hobby bij. In deze lezing leert u hier meer over. Snel aanmelden zou ik zeggen.

Aanstaande zaterdag weer onze regoibijeenkomst in Nijmegen. Het is natuurlijk geen Klokhuisdag maar in een vriendelijke sfeer in café de Hemel helpen we u met alle voorkomende problemen. Nog gezellig ook dus als u ergens mee zit, dan bent u vanaf elf uur welkom aan de Franseplaats in deze mooie stad.

23 april -eindelijk(!) weer een Klokhuisdag. Bij die in november hebben we de stekker er uit moeten trekken, maar de verwachting is nu dat we op een redelijke manier een Klokhuisdag kunnen organiseren. Er zijn weer de nodige presentaties en zo ongeveer een week van te voren leest u het programma in ons Klokhuis Magazine en op deze website. En ons blad is ook deze keer zelf al weer zeer de moeite waard.

Nog even over de lezing van donderdag 31 maart, u kunt zich hier aanmelden.
Deelname aan deze lezingen staat voor al onze donateurs open en de hand-outs van een lezing kunt u na afloop terugvinden in onze Digitale Bibliotheek. Tijdens zo’n Zoom-sessie kunt u natuurlijk vragen stellen via de chat-functie en de vragenrondes. Zelfs na afloop kan nog nagepraat worden op onze Klokhuis Chat op Discord. Zowel Zoom als Discord werken zonder dat u er aankopen voor hoeft te doen. Een cliënt voor Zoom of voor Discord laat zich gratis installeren.

U kunt Zoom via een browser gebruiken, maar liver via de Zoom-app die bij uw platform hoort. De dinsdag en woensdag voorafgaand aan de presentatie organiseren we -maar alleen voor wie erom vraagt -oefenavonden. Dus indien u er niet meer uit komt, of er zelfstandig niet aan durft te beginnen, dan bieden we u persoonlijke ondersteuning. Stuur daarvoor een mailtje met uw telefoonnummer naar helpdesk@klokhuis.nl en we maken een afspraak met u.

Deze zesde online lezing van 2022 wordt verzorgd door Nathalie Menningh. Zij vertelt meer over iMovie en alle geheimen die daar bij komen kijken. Door hier te klikken, kunt u zich voor deze lezing aanmelden. Middels het veld ‘Vragen vooraf aan de spreker’ is het mogelijk om uw eventuele vragen door te geven, zodat Nathalie zich daarop kan voorbereiden.

Tot ziens bij de lezing van Nathalie op donderdag 31 maart 2022!

Scroll naar boven