De Klokhuisdag van 25 november voorbij …


Zaterdag 25 november was de laatste landelijke Klokhuisdag van dit jaar, nummer 150! Vanwege deze 150ste verjaardag een applepunt bij de koffie of thee en een tentoonstelling over de historie van Apple: ‘Think different’, verzorgd door onze vintage-groep en Apple Museum Nederland.
Daarnaast een keur aan lezingen: hoe staat het met onze digitale veiligheid, supersize uw Mac, 150 tips voor uw iPad, beginnen met iMovie, iDiscover, toegankelijkheid en artificiële intelligentie, een langer leven voor uw Apple-apparatuur, stel uw vragen over spreadsheets, het digitaal schadeformulier en in blok 4 natuurlijk onze bekende Kookshow!
De aanwezige donateurs hebben weer veel informatie opgestoken en gingen tevreden naar huis.
De volgende landelijke Klokhuisdag is op 6 april 2024. Graag tot dan!

 

 

3 gedachten over “De Klokhuisdag van 25 november voorbij …”

  1. jos veenker

    Omdat ik door mijn rug ben gegaan, kan ik helaas ditmaal niet bij de lustrumbijeenkomst zijn. Jammer !! Alle plezier toegewenst aan jullie

  2. Ja, het was weer een succes; ook voor mij persoonlijk. Hoewel ik wel wat laat was, heb ik ook nog wat leuke spullen kunnen aanschaffen voor mijn project “OM&om” = Oude(re) Mac’s van/voor oude(re) mensen. Een variant van het project waarover Maurits na de lunch vertelde. Daar was heel veel belangstelling voor! Begrijpelijk, als je wat ouder bent en overweegt of je nog een nieuwe computer zult aanschaffen.
    Wat hij vertelde was bepaald niet overdreven. Je kunt een machine, waarvan Apple beweert dat je die na circa 5 jaar moet vervangen, nog best 5 jaar in gebruik houden. Dat bespaart niet alleen veel geld, maar ook nog eens allerlei andere (milieu)kosten. Verder biedt hij werk aan mensen, die niet dom zijn, maar toch vaak moeilijk aan de bak komen.
    Kortom: geslaagde dag.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven