Sip Ham is overleden


Helaas moet ik u slecht nieuws melden. Woensdagavond is ons trouwe Klokhuiskringlid Sip Ham overleden. Sip was al geruime tijd ernstig ziek.
Dit overlijden kwam niet onverwacht, maar komt toch als een schok. Sip had al jaren gezondheidsproblemen, maar middels een nieuwe behandeling leek ze medio 2022 op te krabbelen en was ook weer aanwezig op de Klokhuisdagen van september en november.

Eind december belde ze op: ze was terminaal door uitgezaaide kanker. Uiteindelijk is ze hieraan afgelopen woensdagavond overleden.
We verliezen in Sip een trouwe vriendin met een hart voor Klokhuis en fotografie. Haar kennis over fotografie en fotografie apps deelde ze graag met anderen via artikelen in het Klokhuis Magazine, haar aanwezigheid op de stand van de fotowerkgroep en in lezingen.
We gaan haar missen, maar in gedachten blijft ze bij ons.

 

 

 

 

 

 

 

5 gedachten over “Sip Ham is overleden”

 1. Paulus a.k.a. G0erwt

  Jammer, dat de behandeling dus toch niet een langere levensduur heeft kunnen realiseren.

  Ik neem aan dat het bestuur van Klokhuis zorgt voor een passende reactie naar de nabestaanden. Ook namens alle Klokhuizers, die van haar bijdragen het nodige hebben kunnen opsteken. En dan denk ik toch vooral aan het werken met de diverse versies van iPhoto en opvolger(s).
  Maar ook aan de wandelingen waar ze, als het even kon, meegedaan heeft.
  Dat heeft ze, na al die activiteiten, wel verdiend.

 2. Dat mag je gerust aannemen. Maak je geen zorgen op dit punt, Paulus. Uiteraard zorgen we daarvoor en in het Klokhuis Magazine komt daarnaast een In Memoriam van mijn kant. Dat verschijnt echter pas in april.

 3. Wim Rademakers

  Wat een verdrietig nieuws dat Sip is overleden.
  Op de klokhuis dag werd Sip’s fotocursus altijd druk bezocht. Wij zullen haar missen.

 4. Robert en Anita

  Met oprechte deelneming. We zullen Sip Ham niet vergeten en veel sterkte toewensen.

 5. Iman Heijstek

  Het waas altijd leuk om een praatje te maken met Sip over de mooie ‘lichtschrijfkunst”

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven