Klokhuis blijft zich verbeteren

Klokhuis Magazine 41/2 pdf versie
Stichting Klokhuis  stuurt u ook Nieuwsbrieven. De laatste is gewijd aan de aankondiging van de Klokhuisdag 150(!) op 25 november, het nieuwe Klokhuis Magazine 41/3 en alvast een aankondiging van onze regionale bijeenkomst in Nijmegen op 2 december.

Onze stichting biedt tegenover een jaarlijkse donatie van 30 euro eigenlijk ontzettend veel. Ons principe is simpel: alles wordt gedaan door onbetaalde vrijwilligers, waardoor we onze donatie kunnen gebruiken voor activiteiten ten bate van die donateurs. Een bijeenkomst kost een paar duizend euro en die moet nu eenmaal wel worden betaald, om maar eens wat te noemen.
Het Klokhuis Magazine, wel mooi weer honderd pagina’s informatie deze keer. Onze aankomende bijeenkomsten is in Vinkeveen op 25 november en in Nijmegen op 2 december.
Problemen? Dan is er onze onvolprezen helpdesk. Met één vraag heeft u het er al uit! We blijven vernieuwen.
Onze digitale bibliotheek is opgeschoond en voorzien van een duidelijke lay-out. Alle actuele publicaties, inclusief de video opnames van de online lezingen (eindelijk!) zijn gegroepeerd op soort en is vanaf 25 november toegankelijk.
De indeling is nu als volgt:
• actuele Klokhuis Magazines van de afgelopen twee jaar,
• de video’s van de (online) lezingen, die kunt u online afspelen,
• de hand-outs van de lezingen om te downloaden,
• de actuele naslagwerken.

Word  donateur, lees ons interessante Magazine en maak gebruik van onze diensten!

2 gedachten over “Klokhuis blijft zich verbeteren”

  1. Willem Peters

    Kan de video’s uit het blad niet afspelen, lijken niet te bestaan.

    1. Begrijp uw ergernis. We zijn momenteel druk bezig met het overschakelen van de oude digitale bibliotheek naar de nieuwe. Rond 25 november zou alles moeten werken. Zo niet, stuur ons een bericht.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven