Aanloopproblemen met de iPhone 14

Apple test doorgaans de zaakjes netjes uit, maar het lijkt er nu toch op dat er wat aanloopproblemen zijn. Het zijn er een aantal die met een update of aanpassingen wel op te lossen zijn en waarschijnlijk ook wel zullen worden.

Vervelend zijn ze wel. De grote aankondiging was dat de iPhone 14  zelfs 48 MP zou aankunnen en dat werkt inderdaad met de camera van Apple zelf, maar niet met derde partijen. Dat is slordig. Natuurlijk moeten de softwareontwikkelaars hun apps aanpassen en dat zal ook wel gebeuren, maar dat is laat.

Deze optie is er alleen met de 14 Pro en de 14 Pro Max in Amerika. Messages en Facetime worden soms niet geïnstalleerd omdat ze de servers van Apple niet kunnen bereiken, en als het wel lukt, gaat het ontvangen van berichten vaak weer niet goed. Ontvangers van berichten merken soms dat ze van een verkeerd account komen.

Verder lijkt de camera wat instabiel te zijn, terwijl de batterij snel leeg loopt. Dit lijkt bij bijna elke grote update een probleem, maar nu toch wel een graatje erger.

In Nederland is de hele lijn nog niet verkrijgbaar bij alle grote verkopers.De berichten komen ook uit Amerika. Inmiddels heeft Apple alleen voor de twee toptoestellen een update uitgegeven.

Geen paniek, het wordt vast opgelost.

 

Scroll naar boven