Klokhuis fotowandeling van 11 juni: heerlijk!


FotoWandelDagen

De werkgroep fotografie van Stichting Klokhuis organiseert regelmatig FotoWandelDagen. Deelname aan zo’n fotowandeling staat open voor alle Klokhuis donateurs. Introducés zijn van harte welkom. Kosten zijn uw consumpties en bij locaties met toegangsprijs de entree.

De opzet is simpel

Voor wie onze FotoWandelDagen niet kent … de opzet ervan is heel simpel. We lopen met z’n allen dezelfde route en maken onderweg foto’s van wat we zoal zien. Daarna kunnen de foto’s gedeeld worden en een selectie daarvan komt op de website van Klokhuis bij het verslag van deze dag te staan.

Meewandelen is gezellig
Daarnaast is het gewoon beregezellig, dat samen fotograferen. Je wilt immers ook wel eens gewoon op een terrasje zitten tijdens dat lopen? Kortom: zo’n Klokhuis FotoWandelDag is voor iedereen. Een zware professionele camera mag uiteraard, maar is zeker niet noodzakelijk. Integendeel, er lopen ook mensen mee die alles vastleggen met een iPhone!

Zaterdag 11 juni 2022: Arboretum Doorn
Het was een perfecte dag en het arboretum wilde zichzelf weer overtreffen in schoonheid. Er komen vast nog foto’s op onze website.

Doordat we beschikten over een elektrisch karretje, konden de oudere deelnemers er toch nog bij blijven,  toen een aantal fittere personen nog even door wilden gaan.
Al met al een zeer aangename en geslaagde dag. Sanne, de organisator, had ook nog een mini-picknick georganiseerd met koffie en thee. Dit werd zeer gewaardeerd!

De datum van de volgende Klokhuis FotoWandelDag zal in het najaar zijn. Heeft u een idee, kent u een schitterende locatie?  laat het ons weten!

Scroll naar boven