Klokhuis Fotowandeling 13 november


De werkgroep fotografie van Stichting Klokhuis organiseert regelmatig FotoWandelDagen. Deelname aan zo’n fotowandeling staat open voor alle Klokhuis-donateurs, de enige kosten zijn uw eigen consumpties. Ook introducés zijn van harte welkom.

De opzet is simpel
Voor wie onze FotoWandelDagen niet kent … De opzet ervan is heel simpel. We lopen met z’n allen dezelfde route en maken onderweg foto’s van wat we zoal zien. Daarna kunt u de allermooiste foto’s op het Klokhuisforum plaatsen en wordt daarop gereageerd.

Meewandelen is gezellig
Daarnaast is het gewoon beregezellig, dat samen fotograferen. U wilt immers ook wel eens gewoon op een terrasje zitten tijdens dat lopen? Kortom: zo’n Klokhuis FotoWandelDag is voor iedereen. Een zware professionele camera mag uiteraard, maar is zeker niet noodzakelijk. Integendeel, er lopen ook mensen mee die alles vastleggen met een iPhone!
De FotoWandelDag van zaterdag 13 november 2021 was in Amelisweerd tussen Utrecht en Bunnik. Amelisweerd, een bron van strijd tussen overheid (meer asfalt) en belangenorganisaties (bos behouden!).

Het was een kris-kras-wandeling met een lengte van ongeveer 5 kilometer. Onder ons was een Amelisweerd-kenner. Onderweg kwamen we merkwaardigheden tegen, zoals het Engelse Werk, een grafheuvel, het trapezium-bos, de Kromme Rijn en een bunkerpad. Binnenkort meer info over deze leuke wandeling op deze site.

Bent u geïnteresseerd in de wandelingen, kijk dan op dit draadje.

Scroll naar boven