Klokhuis fotogroep

De werkgroep fotografie van Stichting Klokhuis organiseert regelmatig FotoWandelDagen. Deelname aan zo’n fotowandeling staat open voor alle Klokhuis-donateurs, de enige kosten zijn uw eigen consumpties. Ook introducés zijn van harte welkom.

Voor 2023 zijn er 3 data ingepland, te weten 11 maart, 10 juni en 14 oktober 2023.

Fotowandeling #31 op 11 maart 2023
We gaan naar Museum Hoge Woerd en u waant zich voor een dag in de Romeinse tijd! U duikt in het verleden van misschien wel uw voorouders. We gaan dan op 11 maart 2023 wandelen en fotograferen in archeologisch Museum Hoge Woerd in De Meern. Voor jong en oud. Gratis toegang. Een unieke beleving.
Meld u aan onze chat kanaal #fotogroep of via e-mail aan: sanne@klokhuis.nl. Introducés zijn welkom.

Fotowandeling #32 op 10 juni 2023
Een rondleiding in het HomeComputerMuseum, in het centrum van Helmond, georganiseerd door Robert Drissen. Nadere informatie volgt.

Fotowandeling #3 op 14 oktober 2023
Nog niet ingevuld.

Ook een Fotowandeldag organiseren?
Per wandeldag stellen we een locatie vast (zie de vier bijeenkomsten van dit jaar), waarbij iemand van ons gastheer of gastvrouw is. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat de  coördinator zo’n gastheer/gastvrouw zomaar aanwijst. Maar we zijn allemaal heel erg blij als iemand zich aanmeldt. Vindt u dat we wel wat al te vaak naar het westen van het land gaan? Wat let u… zoek voor ons eens een leuke locatie in het noorden bijv. Groningen, Friesland of Drenthe. Of in het oosten, Overijssel of Gelderland. Ik weet zeker dat daar ook prachtige locaties zijn om te fotograferen. Of wat denk u van het zuiden? Brabant, Limburg of Zeeland?

Ik ben er heilig van overtuigd dat je niet naar het buitenland hoeft om iets leuks te beleven. Aarzelt u? Wees dan zo vrij om eens contact met mij op te nemen. Heeft ú ideeën of wilt u zelf een dag organiseren, graag! Meldt u dat dan in de Klokhuis Chat op Discord, kanaal #Fotogroep of direct bij Sanne.

Fotostand op de Klokhuisdagen
Op de Klokhuisdagen staan wij altijd met een Klokhuis fotostand. Hier kunt u allerlei informatie krijgen over de Fotogroep, de fotowandeldagen en over het programma Photo’s.
Ook kan ik daar laten zien hoe u eventueel uw foto’s leuk af kunt drukken of hoe u ze kunt presenteren via uw computer, laptop of iPad door middel van het programma Keynote.
Het verdere programma van de Klokhuisdagen vindt u op deze site.

Fotogalerij
Via de bovengenoemde Algemene Klokhuis site kunt u ook de Fotogalerij van de Klokhuis Fotogroep bekijken. Onder het kopje „Klokhuis Fotogroep” staat een korte impressie van de geschiedenis van de groep met een aantal foto’s van 6 van de eerste 8 wandelingen. Onder het kopje „Fotowandeling Maasvlakte” staan een paar foto’s van wandeling 8 naar de Maasvlakte en onder het kopje „Fotowandeling Soesterduinen” staan foto’s van wandeling 9 in de natuur rond Soest. Deze drie „Rubrieken” staan links in het scherm onder het Hoofd „Inhoud”. Veel kijkplezier!

De coördinator van de Klokhuis Fotogroep – Sanne.

Scroll naar boven