U heeft een oudere computer met harde schijf, andere problemen met data? Kom zaterdag 11/2 naar Zoetermeer!

Klokhuis kent, naast de Klokhuisdagen, ¬†ook min of meer regionale bijeenkomsten. Is ‘Nijmegen’ een live helpdesk in een heerlijke sfeer, we kennen ook de zogenaamde werkplaatsen. Er is er weer eentje op zaterdag 11 februari in Zoetermeer. Even gezellig, maar een werkplaats heeft een thema. Dat is deze keer oude loopwerken en herstellen van data. Ook te bezoeken als u bijvoorbeeld oude Works files wilt overzetten. U kunt echter met al uw andere vragen tussendoor wel terecht, het kost u als donateur niets en u heeft ook een gezellige dag. Geef zo nodig uw vraag van te voren door. U kunt zich opgeven voor een lunch, maar die is wel op eigen kosten. Zoetermeer is voor veel westerlingen goed bereikbaar en station Zoetermeer is weer open. U loopt er dan in een minuut of tien naar toe. Ook van buiten de regio bent u echt wel welkom.
Samen aan de slag met Klokhuis-bollebozen om ongebruikte loopwerken weer aan de praat te krijgen en proberen uw bestanden te redden van verouderde opslagmedia.
Met onze speciale ‚Äėdata-wasstraat‚Äô zorgen we dat uw bestanden weer bruikbaar worden. Die dag gaan we ook een netwerk aan elkaar knopen met alle Vintage Macs die we daarvoor bijeen zullen brengen. Gewoon omdat we dat leuk vinden.

Op zaterdag 11 februari 2023, Business Center De Unie, Bredewater 16, 2715 CA Zoetermeer gaan we dus aan de slag! De werkplaats begint om 10:00 uur met koffie en een Apple koek en het configureren van het netwerk, waarna we aan de slag kunnen.
Na de lunch geeft ieder groepje een demonstratie van hun inspanningen. Iedere Klokhuis-donateur die met Vintage Macs wil knutselen of zijn oude data wil (laten) redden is welkom.

We eindigen de dag rond 16:00 uur met nog wat napraten. Opgeven kan via het aanmeldformulier, zodat we de ruimte kunnen vastleggen alsook de lunch regelen. Introducés zijn van harte welkom.

Scroll naar boven