Updates van Apple


Vooruitlopend op de lancering van macOS 14 op WWDC komende maand, heeft Apple de macOS Ventura 13.4-update uitgebracht en een update naar macOS Monterey 12.6.6 en macOS Big Sur 11.7.7.
Net als bij de vorige releases van Ventura zijn er nauwelijks nieuwe functies toegevoegd en gaat het voornamelijk om bugfixes en een belangrijke beveiligingsupdate.
Daarnaast heeft Apple beveiligingsupdates uitgebracht naar iOS 16.5 en iPadOS 16.5. Voor oudere iPhones en iPads is er een update naar iOS 15.7.6, respectievelijk iPad OS 15.7.6. Apple raadt u aan deze beveiligingsupdates zo snel mogelijk uit te voeren.
Verder zijn er updates voor HomeOS, watchOS, tvOS, HomePod, Apple Watch en Apple TV.

1 gedachte over “Updates van Apple”

  1. Behalve deze updates van macOS zelf krijg ik, op mijn MacBook Air 4,1 (2011) ook het bericht dat er een update is voor Safari. Aangezien die niet zo groot is kan dat wel via WiFi. Ik draai nu met Safari versie 16.5.
    Voor de update van Monterey naar macOS 12.6.6 moet de machine aan de kabel. I.v.m. het gebruik van OpenCore Legacy Patcher moet het complete systeem gedownload worden! Dat duurt wel even. Daar komt dan nog de tijd voor de voorbereiding en de eigenlijk installatie bij. Reken maar op een uurtje.

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven