Nieuwe firmware voor AirPods, AirPods Pro en AirPods Max


Apple heeft 25 juni nieuwe firmware-updates uitgebracht voor bijna al zijn AirPods-modellen en bepaalde Beats-apparaten. AirPods Max, AirPods 2, AirPods 3 en de originele AirPods Max hebben allemaal een firmware-update ontvangen met het buildnummer 6A326.
De originele AirPods hebben firmwareversie 6.8.8 ontvangen, terwijl Apple voor AirPods Pro 2 firmware-update 6.8.8 heeft uitgebracht. Ook bepaalde Beats-apparaten hebben een update gekregen. De nieuwste beschikbare firmware-versie voor zowel de Beats Fit Pro als Powerbeats Pro heeft het buildnummer 6F8.  Omdat Apple geen release-opmerkingen heeft uitgebracht voor deze nieuwste firmware-update, bevat de update waarschijnlijk kleine bugfixes en andere verbeteringen aan de kwaliteit van het geluid. Een belangrijke firmware-update zal waarschijnlijk later dit jaar worden uitgerold met het uitbrengen van iOS 18.
De nieuwe firmware-update wordt automatisch ge√Įnstalleerd, omdat er geen mechanisme is om een ‚Äč‚Äčupdate handmatig te forceren. De firmware wordt vanzelf ge√Įnstalleerd zolang de AirPods zich in een oplaadcassette bevinden en zijn aangesloten op een iOS-apparaat.¬†

Scroll naar boven