Klokhuis Magazine #39/1

Klokhuis Magazine#39/1

Voor u ligt het Klokhuis Magazine 39/1 in een bladerbare en pdf-versie!

U kunt hem hier meteen downloaden, maar lees vooral ook wat hier onder staat.

Alweer het eerste Klokhuis Magazine in het 39e jaar van Stichting Klokhuis. Na een jaar Covid-19 pandemie zijn we volop gestart met de online lezingen via Zoom en de OnlineKlokhuisKwis. In dit nummer een special over ‘Gamen voor senioren’: een leuke afwisseling nu we allemaal thuis zitten. Veel leesplezier met dit bladerbare Klokhuis Magazine en we zien u graag bij √©√©n van onze online lezingen!

 

Dit Klokhuis Magazine ligt binnen enkele muisklikken voor u klaar.

In het nieuwe Klokhuis Magazine o.a. aandacht voor:

QardioArm bloeddrukmeter 
Het apparaatje past in uw hand en is voorzien van een band die om uw arm past. De band blaast op, het apparaat meet uw bloeddruk en bewaart de meetgegevens in uw Gezondheid-app.

Game controller Nimbus+ 
Fabrikant SteelSeries claimt dat de Nimbus+ op alle Apple-apparaten te gebruiken is. Deze game controller werkt met Bluetooth en het instellen op de Mac of op een iPhone of iPad wordt daarmee redelijk makkelijk.

Hoe laat u uw iPhone tegen u praten?
In dit artikel leert u hoe u uw iPhone tegen u kunt laten praten wanneer hij opgeladen wordt of wanneer u de stekker uit het stopcontact trekt, of zelfs wanneer uw batterij beneden een bepaald peil komt.

Met Simple Road uw telefoon ontdekken
Er zijn veel mensen die een iPhone hebben, maar niet¬†alle mogelijkheden van het apparaat kennen. Bellen is¬†tegenwoordig een ondergeschikte functie. Het boek ‘iPhone voor beginners ‚Äď a simple road to a¬†destination?‚Äô helpt u op weg.

Nieuw in Google Chrome en FireFox

Preview voor niet-donateurs

Klik op het plaatje om dit voorbeeld in een volledig scherm te tonen.

Scroll naar boven