Firmware update voor AirPods

Apple heeft 9 december een nieuwe 4C165-firmware-update uitgebracht voor de AirPod 2, de AirPod 3, de AirPod Pro en de AirPod Max.
De tweede generatie AirPods en ‌AirPods Max‌ hadden firmwareversie 4A400. De AirPods Pro hadden 4A402-firmware en de AirPods 3 draaiden onder firmwareversie 4B66.
Apple geeft geen informatie over de vernieuwde firmware voor de AirPods‌, maar hoogst waarschijnlijk zorgt de update voor prestatieverbeteringen en het oplossen van bugfixes.
Er is geen standaard manier om de ‌AirPods‌‌-software te upgraden, maar firmware wordt over het algemeen over-the-air geïnstalleerd terwijl de ‌‌AirPods‌‌ verbonden zijn met een iOS-apparaat. Door de AirPods‌‌‌‌‌ in de hoes te plaatsen, de ‌‌‌‌‌AirPods‌‌‌‌‌ aan te sluiten op een stroombron en vervolgens de ‌‌‌‌‌AirPods‌‌‌‌‌ te koppelen aan een iPhone of iPad zou de update na een korte tijd automatisch moeten worden geïnstalleerd.
Als u er zeker van wilt zijn welke versie u heeft, ga dan op de iPhone naar ‘Instellingen’ –>’Bluetooth’ –> Open de case van de AirPods en maak verbinding –> Kies bij ‘Bluetooth’ onder ‘Mijn apparaten’ voor uw AirPods en klik op de ‘I’. Vervolgens naar onderen scrollen en kijken bij ‘Versie’. Daar zullen de hierboven genoemde nummers meestal al staan.

Scroll naar boven