Diverse updates van Apple


macOS Ventura 13.2.1

Na enige verwarring heeft Apple macOS Ventura 13.2.1 uitgebracht voor Mac-gebruikers met bugfixes en prestatieverbeteringen. De update voegt ondersteuning toe voor fysieke beveiligingssleutels, evenals het Rapid Security Response System voor urgente beveiligingsoplossingen. Het is niet duidelijk of deze update nieuwe gebruikersgerichte functies bevat. Het lijkt alleen de gebruikelijke bugfixes en prestatieverbeteringen te bevatten. De 13.2.1-update heeft buildnummer 22D68.

iOS en iPadOS 16.3.1
Apple heeft iOS 16.3.1, iPadOS 16.3.1 en watchOS 9.3.1 uitgebracht met bugfixes en andere prestatieverbeteringen. Apple bracht eerder iOS 16.3, iPadOS 16.3 en watchOS 9.3 uit op 23 januari en tvOS 16.3 volgde op 24 januari. De belangrijkste kenmerken van die updates waren ondersteuning voor hardwarebeveiligingssleutels en toegevoegde compatibiliteit voor sensoren in de nieuwe HomePod en HomePod mini.
De nieuwe releases bevatten de gebruikelijke bugfixes en prestatieverbeteringen, hoewel Apple enkele aanpassingen heeft toegelicht. Zo is er een oplossing voor iCloud-instellingen, die “niet reageren of onjuist worden weergegeven als apps iCloud gebruiken”. Er is ook een oplossing voor gevallen waarin Siri-verzoeken als ‘Zoek mijn …’ mislukten.

tvOS 16.3.2 en HomePod 16.3.2
Naast updates voor iOS, iPadOS, macOS en watchOS heeft Apple ook tvOS 16.3.2 en HomePod 16.3.2 uitgebracht. Deze updates lossen ook problemen met Siri-verzoeken op. Beide updates bevatten ook algemene prestatie- en stabiliteitverbeteringen.

Scroll naar boven