De nieuwsbrief ligt weer bij de donateurs en Nijmegen nadert …

Gisteren is de nieuwsbrief weer verstuurd en we hopen maar dat hij niet in uw overladen mailbox is ondergesneeuwd.
We starten weer voorzichtig met onze activiteiten. Allereerst natuurlijk de geplande Klokhuisdag van 27 november, maar dat niet alleen. Onze regiobijeenkomst vormt de aftrap naar het nieuwe normaal na corona.

Het is aanstaande zaterdag al in Brouwerscafé De Hemel in Nijmegen. U kunt zo binnenlopen, alles is informeel, en u bent welkom tussen elf en ongeveer vier uur. Marcel Bos en ondergetekende zijn er in ieder geval en vooraf aanmelden is niet nodig. Het grote voordeel is dat u persoonlijk geholpen wordt. We zien ons zelf als een soort Wegenwacht. Alles in de bekende sfeer die u van Klokhuis kent van gezelligheid en behulpzaamheid, zonder dat u op kosten wordt gejaagd. Want ook deze activiteit doen we met onbetaalde vrijwilligers.

Het ¬†is onze eerste bijeenkomst, en we zijn benieuwd. Naast ‘Nijmegen’ en de Klokhuisdag is er ook nog eens een fotowandeling in Amelisweerd gepland op 13 november. Goed bereikbaar uit het hele land. Samen wandelen, fotograferen en lekker meuten over deze hobby. U steekt er ook nog vaak wat op ook. Met een iPhone bent u net zo welkom.

We vragen ook aandacht voor onze enquête en u zou ons zeer helpen die even in te vullen. Hoe gaan we verder na corona en waar gaat uw aandacht naar uit? Onze secretaris Jack van Soest stelde de vragen samen en we proberen er wat mee te doen.

Verder hebben we erg in de site ge√Įnvesteerd. Dat is niet van te voren aangekondigd, we wisten hoe lastig het was en hoeveel tijd het zou kosten. U ziet echter de verbetering. Om er voor te zorgen dat mensen de weg er naar toe weer weten te vinden, hebben we een paar voorbeelden meegegeven in de nieuwsbrief.
Dan hebben mensen een indruk wat ze kunnen verwachten. Klokhuis gaat niet tegen de commerci√ęle sites opboksen, we plukken de interessante dingen overal vandaan en geven door wat we denken dat voor u van belang kan zijn.
In de nieuwsbrief proberen we deze keer mensen te verleiden meer uit Klokhuis te halen. Nu dus aandacht voor onze site waar we hernieuwde energie in hebben gestoken, nu we de tijd er weer voor hebben.  Gewoon kijken.

En: zaterdag Nijmegen! Lees de nieuwsbrief, hij lag woensdag in uw mail.

Scroll naar boven