De Klokhuisdag op 23 april in Vinkeveen: ook voor al uw Applevragen en -problemen,

Klokhuis is al bijna 40 jaar een ontmoetingspunt voor het oplossen van problemen met Apple hardware en -software.

We doen dat op een aantal manieren. Aan het eind van elke Klokhuisdag houden we de Kookshow. Dat heeft niets met koken te maken, het enige dat op koken slaat, is de kookwekker. Vijf veelwetende Klokhuismedewerkers beantwoorden dan de vragen die of direct gesteld worden, of die van te voren zijn ingeleverd. Dat laatste is prettiger, dan kunnen we ons er even over buigen en uitzoeken wat het antwoord is. In de praktijk ter leringhe ende vermaeck en de meeste mensen steken er veel van op. Lever uw vraag dus van te voren in bij de Klokhuisbalie dan zorgen Francis en Jack er wel voor dat die op de goede plaats komt. Het heet alleen Kookshow omdat we gebruik maken van een kookwekker. Na zeven minuten gaat die af – en is een nieuw onderwerp aan de beurt. Het houdt de vaart er in.

Lang hadden we de helpdesk achter een tafel, we maken het nu wat laagdrempeliger in ons Klokhuiscafé tegenover de balie. U schuift gewoon aan aan een tafeltje bij een Klokhuismedewerker. Inderdaad, een beetje als de regiobijeenkomst in Nijmegen. Hier geven we zonodig ook kleine demonstraties. Voor video hebben we in het café een aparte groep, voor oudere vintagecomputers ook..

En als u de weg even nog niet weet te vinden dan is onze gastvrouw Sanne in de zaal. Bij de Klokhuisbalie  is men er niet alleen voor de administratie, maar kunt u hier ook terecht om de juiste persoon te vinden. Hoewel het vandaag over de Klokhuisdag gaat, is de normale helpdesk er natuurlijk het hele jaar door. Zie hiervoor verder op deze site.

Kortom u kunt ook met al uw vragen weer terecht in de Boei in Vinkeveen, vanaf 10 uur op zaterdag 23 april. Nog leerzaam en gezellig ook.

 

 

Scroll naar boven