Firmware update AirPods Pro


Apple heeft op 9 november alweer een firmware update uitgebracht voor de AirPods Pro. Zowel voor de originele Lightning-versie van de 2e generatie AirPods Pro als het nieuwere USB-C-model. 

Er is geen betrouwbare manier om uw AirPods Pro zelf te updaten. In de meeste gevallen vindt de update plaats wanneer ze zijn aangesloten op een iPhone die online, maar niet in gebruik is. Het beste wat u kunt doen is ze aan te sluiten (misschien een paar seconden wat muziek afspelen om er zeker van te zijn dat ze verbonden zijn), vervolgens het hoesje sluiten met de oordopjes erin, ze op een oplader plaatsen en ze binnen het bereik van uw iPhone houden. Het kan uren of zelfs dagen duren voordat de nieuwste firmware is geïnstalleerd. 

De informatie van Apple over deze update beperkt zich tot ‘Bugfixes en andere verbeteringen’, wat de standaardtaal is die Apple gebruikt, zelfs als er geen ‘andere verbeteringen’ zijn. 

1 gedachte over “Firmware update AirPods Pro”

  1. “De informatie van Apple over deze update beperkt zich tot ‘Bugfixes en andere verbeteringen’, wat de standaardtaal is die Apple gebruikt, zelfs als er geen ‘andere verbeteringen’ zijn. ”
    Ja, ja, weer zo’n typisch Apple trucje. Mensen vertellen dat ze de update absoluut nodig hebben! Wat ze nog meer in je toestel stoppen is dus niet bekend bij de klanten.
    En dan wordt een bedrijf als Huawei beschuldigd van het inbouwen van ‘achterdeurtjes’ waardoor de Chinese overheid allerlei informatie kan verzamelen. Zou het niet eens tijd worden dat ook andere bedrijven onderzocht worden?
    N.B.
    Het is ook te beredeneren. Apple verkoopt ook in China en andere landen met een regime dat ter discussie staat. Dus waarom zouden de V.S. ook niet aan Apple en andere leveranciers ‘verzoeken’ hetzelfde te doen?

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven