Activiteiten Stichting Klokhuis

Online activiteiten
Afgelopen winterhalfjaar was er weer een serie online lezingen.

Klokhuisdagen
Twee keer per jaar organiseert Stichting Klokhuis een landelijke Klokhuisdag in Vinkeveen, met cursussen, lezingen, workshops, aanbiedingen van handelaren en meer.
De eerste Klokhuisdag  is 6 april 2024, de  tweede en laatste Klokhuisdag van 2024 is op 12 oktober. Lees er hier meer over en wees er bij!  

Regionale bijeenkomsten
Nijmegen
Elke eerste zaterdag van de maand – behalve in de maand augustus – het Klokhuis Apple-gebruikerscafé in Brouwerscafé De Hemel aan de Franseplaats 1 in Nijmegen.
U bent daar van 11:00 – 16:00 uur van harte welkom om uw vragen en problemen voor te leggen aan de Klokhuis bollebozen, of om gewoon even bij te praten onder het genot van een drankje. Bij voldoende belangstelling wordt het aantal locaties uitgebreid.

Klokhuis werkplaats
Tijdens deze bijeenkomsten wordt één onderwerp uitgediept, bijvoorbeeld het redden van data van oude gegevensdragers, colormanagement, mogelijkheden én gevaren van sociale media, vintage Mac devices, oude data weer opnieuw gebruiken, enz.
De komende bijeenkomst vindt plaats in Utrecht.

Klokhuis Werkplaats #8: ‘Mijn oude Mac in een netwerkje ’
U heeft met meerderheid gekozen voor zaterdag 10 augustus. U kunt zich nog aanmelden.

Fotowandeling #35 met de historische tram door Rotterdam

De historische Rotterdamse tram

We hadden twee zaterdagen geprikt, en aan u de keuze. De meeste stemmen gingen naar zaterdag 21 september 2024. U kunt zich nu aanmelden.

Aanmeldformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Ik ben donateur

  janee


  Vul uw donateursnummer. Indien u geen donateur bent, dan kunt u dat voor een bedrag van slechts € 30,00 per jaar worden.  Lees hier meer over de voordelen om donateur te worden van Stichting Klokhuis.

  Donateursnummer (svp alleen de cijfers invullen)

  Ik meld me aan voor de deelname aan de komende werkplaats op zaterdag 10 augustus 2024.

  Ik meld me aan voor deelname aan de komende fotowandeling op zaterdag 21 september 2024:

  Onderwerp

  Uw bericht

  Organisatie
  Per wandeldag stellen we een locatie vast, waarbij iemand van ons gastheer of gastvrouw is. Het is natuurlijk niet de bedoeling om zo’n gastheer/gastvrouw zomaar aan te wijzen, maar we zijn erg blij als iemand zich aanmeldt.
  Vind je dus dat we wel wat al te vaak naar het westen van het land gaan? Zoek dan voor ons eens een leuke locatie in het noorden, bijv. Groningen, Friesland of Drenthe. Of in het oosten, zoals Overijssel of Gelderland. Daar zijn ook prachtige locaties om te fotograferen. Of wat dacht je van het zuiden? Brabant, Limburg of Zeeland? Binnen locaties zijn interessant voor de periode waarin het weer onberekenbaar is.
  We zijn er van overtuigd dat je niet naar het buitenland hoeft om iets leuks te beleven. Weet ju een leuke locatie? Meldt u dan aan via Discord #fotogroep of per e-mail.

  Scroll naar boven