AVG

Algemene Verordening Gegevensbescherming

Privacy
Wij vinden uw privacy heel belangrijk en daarom gaan we zorgvuldig met uw persoonsgegevens om. 

AVG
Stichting Klokhuis voldoen met haar gegevensverwerking volledig aan de regels van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

U heeft gekozen voor het donateurschap van Stichting Klokhuis en ons daarvoor gegevens verstrekt. We gebruiken uw NAW-gegevens om u een donateurspas te sturen en de donateurs die niet gekozen hebben voor automatische incasso een betalingsverzoek voor de donatie te doen. 

Uw e-mailadres gebruiken we om u de Nieuwsbrief te mailen en u te informeren over het nieuwe Klokhuis Magazine. In elke mail vindt u onderaan een link, waarmee u uw gegevens kunt wijzigen of verwijderen.

Uw gegevens zijn opgeslagen bij e-boekhouden, waar ook ons boekhoudpakket draait. De verwerkingsovereenkomst met e-boekhouden is vastgelegd in hun algemene voorwaarden en voldoet aan de eisen van de AVG. 

Onze website en e-mail zijn ondergebracht bij vimexx.nl. Met deze hostingprovider hebben we een algemene verwerkingsovereenkomst die voldoet aan de eisen van de AVG.

Als u zich heeft aangemeld voor ons Forum, heeft u daar zelf een aantal gegevens ingevuld teneinde volledig van het Forum gebruik te kunnen maken. Deze gegevens kunt u te allen tijde zelf inzien, wijzigen of verwijderen.

Verder worden uw gegevens door ons op geen enkele andere manier gebruikt, verspreid of gedeeld.

Heeft u nog vragen?
U kunt ons mailen via info@klokhuis.nl of inspreken op ons antwoordapparaat (24/7): 015 2620059.

Scroll naar boven